RADIO MEDIA BUZAU
Muzica Buna Suna Bine!

CAUTA

oriceradio.ro

Despre Radio Media Buzau

Cum a luat fiinta Radio Media Buzau? Radio Media Buzau a luat fiinta pe data de 15 Aprilie 2019 odata cu GrupMediaBuzau pe Facebook din dorinta de a fi mai aproape de cei dragi. “Ca la orice inceput, nu stiam in ce o sa ma bag, dar am facut-o si ascultatorii au inceput sa afle, sa le ofer ceea ce ei isi doresc. Probabil ca asa a inceput sa fie ascultat. Asta se datoreaza muncii dar,si ascultatorilor ca au avut si au rabdarea sa asculte.”

Unde se poate asculta Radio Media Buzau? Multi cred ca este pe FM si intreaba frecventa. Tin sa ii anunt pe ei cat si pe cei ce nu stiu ca Radio Media Buzau este un Radio Online, fara transmisie pe FM, este foarte greu sa fii pe calea aerului atunci cand ai ca tinta romanii din intreaga lume.

Ce muzica pot asculta? Radio Media Buzau ofera spre ascultare Muzica De Petrecere , Muzica Populara ,Muzica Dance ,Manele ,Etno (MIXT)!

Scopul radioului? Incerc sa “Fac Atmosfera”, sper ca o fac bine si iti multumESC ca esti alaturi de Radio Media Buzau! Radio Media Buzau emite momentan in timpul liber deoarece ducem lipsa de echipa dar poate fi receptionat în toata lumea peste tot deoarece emisia se face cu ajutorul internetului si oricine poate auzi atunci cand Radioul este OnLine.

Echipa Radio Media Buzau Este Urmatoarea:

Dj Florin
WEBMASTER SI ADMINISTRATOR
YD: Florinel Leu

Vlad Stefan Orjan
ADMINISTRATOR StiriDinSurseBuzau.Ro
YD: Vlad Stefan Orjan


 

 

>